• 7803-5.jpg
  • 7803-8_v2.jpg
  • 7803-9_v2.jpg

Μαρτυρίες Ασθενών

'' Ενώ ήμουν 9 μηνών έγκυος, μπηκα εκτάκτως στο νοσοκομείο λόγω της περιτονίτιδας από σκωληκοειδίτιδα. Το περιστατικό ήταν σπάνιο διότι, εκτός της προχωρημένης εγκυμοσύνης, η σκωλικοειδής απόφυση ήταν κρυμμένη στο πίσω μέρος του σώματος εκ γεννετής. Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού και του κινδύνου για τη ζωή μου, κάλεσαν εκτάκτως στο χειρουργείο τον κ. Μαριόλη. Μετά το πολύωρο χειρουργείο, ξύπνησα και μου σύστησαν τον γιατρό που έσωσε τη ζωή,τη δικη μου και του παιδιού μου. Σημειωτέον οτι το περιστατικό παρουσιάστηκε σε ιατρικά συνέδρια λόγω της σπανιότητας και της χειρουργικής δυσκολίας του. Από τότε ως σήμερα όλη η ευρύτερη οικογένειά μου εμπιστεύεται τον Θοδωρή, και πλέον τον θεωρούμε οικογενειακό μας φίλο. Όχι μόνο για τις σπάνιες χειρουργικές του ικανότητες, αλλά και για την ανθρωπία και την ενσυναίσθηση με την οποία αντιμετωπίζει τους ασθενείς/συνανθρώπους του.
Σ' ευχαριστούμε Θοδωρη!!''
Αγγελική Καλλίνη
" Τέλος Ιουνίου διαγνώστικα με κακοήθεια στον αριστερό μου μαστό. Όπως καταλαβαίνετε έχασα τη γή κάτω απο τα πόδια μου, διότι είμαι πολύ συνεπής με τις εξετάσεις μου κάθε χρόνο. Γνωστοί μου,μου σύστησαν τον γιατρό κο Μαριόλη θεόδωρο. Από την πρώτη κίολας επίσκεψη ο γιατρός με τον τρόπο του , το χαμόγελό του και την επιστημονική του εμπειρία μου πήρε όλους τους φόβους μου και με γέμισε αισιοδοξία ώστε να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου. Το χειρουργείο προγραμματίστηκε γρήγορα, ώστε να μην έχω την αγωνία της προσμονής. Χάρη στο γιατρό και στο υπέροχο team που έχει, όλα πήγαν τέλεια! Επίσης , έχει μια υπέροχη γραμματέα, την γλυκιά Κατερίνα, που όποια ώρα της ημέρας  και ο,τι πρόβλημα έχεις είναι έτοιμη να σου το λύσει. Γιατρέ μου ευχαριστώ πάρα πολυ πρώτα γιατί είσαι άνθρωπος(σπάνιο στις μέρες μας) και σπουδαίος γιατρός. Εύχομαι πάντα επιτυχίες.!!"
Μαρία Ρομποτή
"Στις 27 Μαρτίου 2020 ο καθηγητής Θεόδωρος Μαριόλης Σαψάκος , πραγματοποίησε στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ένα χειρουργείο, το οποίο <έγραψε ιστορία>. Αυτά ηταν τα λόγια του ασθενή ετών 82 , μόλις συνήλθε απο την χειρουργική επέμβαση. Έπασχε από κακοήθες νεόπλασμα παγκρέατος και κανένας γιατρός δεν ήταν σύμφωνος με ένα τέτοιο χειρουργείο σε αυτή την ηλικία. Εμπιστευτήκαμε τον καθηγητή, ο οποίος και προχώρησε στην επέμβαση με απόλυτη υπευθυνότητα και εξαιρετική επιτυχία. Ένας γιατρός- άνθρωπος , συνέχεια δίπλα μας, από την αρχή της διάγνωσης μέχρι και την πλήρη ίαση του ασθενούς. Έχουν περάσει δύο μήνες και η υγεία του ασθενούς είναι εξαιρετική.Έχει επανέλθει στην καθημερινότητά του , φροντίζει τον εαυτό του, τους ανθρώπους του όπως έκανε πάντα, οδηγεί και τρώει τα αγαπημένα του φαγητά. Πολλές ευχαριστίες στους εξαιρετικούς συνεργάτες του γιατρού. Τους γραμματείς του, την κα Εύη και τον κο Βασίλη καθώς και στον βοηθό του, τον κο Πιπέρο. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Φουτσιτζή Αικατερίνη που ήταν δίπλα μας σε όλη αυτή την δοκιμασία. Μετέφερε τα πάντα στον γιατρό μας μέρα-νύχτα και μας καθησύχαζε με υπομονή και αισιοδοξία.Σας ευχαριστούμε προσωπικά όλους απο καρδίας."
Γίωργος Μαραγκός
"Με σεβασμό κι εκτίμηση θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον αξιότιμο και αγαπητό Καθηγητή κ. Μαριόλη Σαψάκο που με άρτια εμπιστοσύνη αλλά πρωτίστως με εγγενή ανθρωπισμό και ευγένεια με τα "χρυσά" του χέρια μας χαρίζει την Υγεία μας σε μια εποχή δύσκολη. διαγνώστικα με καρκίνο μαστού και χάρη σε αυτόν ζώ.Μακάρι όλοι οι ιατροί να είχαν το "Ανάστημα" του Ιατρού Καθηγητή κ. Θ. Μαριόλη Σαψάκου! Σας ευχαριστώ θερμά!
Ντανάση Αικατερίνη
 "Εξαιρετικός επιστήμονας που σκύβει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ασθενής του!Έχει δίπλα του μία ομάδα που αποτελείται απο εξαιρετικούς ανθρώπους και επιστήμονες. Αντιμετώπισα μια σπάνια μορφή κύστης στον οισοφάγο, η οποία αφαιρέθηκε επιτυχώς.Το χαμόγελο, η θετική στάση του γιατρού και η ομάδα του, με φρόντισαν με άψογο τρόπο.Είναι ένας καταπλητκικός γιατρός αλλά και ένας εξαιρετικός άνθρωπος!! Γιατρέ, σε ευχαριστώ για όλα!!
Φωκιανός Αντώνιος
Ονομάζομαι Τσίωλης Ιάκωβος, αντιμετώπισα κι εγώ με τη σειρά μου καρκίνο στο στομάχι και στο παχύ έντερο.Γνώρισα τον γιατρό από έναν κοινό γνωστό και έτσι ήρθα σε επαφή μαζί του.Ο κος Μαριόλης είναι ένας υπέροχος επιστήμονας μα πάνω απ' όλα είναι άνθρωπος που κάνει τα αδύνατα δυνατά για τους ασθενείς του. Αντιμετώπισα μια πολύ δύσκολη περίπτωση καρκίνου και χάρη στο γιατρό μου αυτή την στιγμή δουλεύω και ζώ φυσιολογικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω μετά απο ένα χρόνο απο το χειρουργείο ο ίδιος μαζί με την ομάδα του βρίσκονται ακόμα στο πλευρό μου και είναι παρόν σε ό,τι χρειάζομαι. Είμαι ευγνώμων που γνώρισα τον συγκεκριμένο γιατρό και σας προτείνω ανεπιφύλακτα να τον εμπιστευετίτε.
Τσίωλης Ιάκωβος
Χειρουργήθηκα καθώς είχα ομφαλοκήλη.Το χειρουργείο έγινε λαπαροσκοπικά.Ο γιατρός, ο κος Μαριόλης Θεόδωρος είναι όχι μόνο εξαιρετικός επιστήμων αλλά και άνθρωπος που σκύβει στο πρόβλημα του κάθε ασθενούς ξεχωριστά, κάνοντάς τον να αισθάνεται άνετα. Διαλύει με τον ήρεμο τρόπο του κάθε φόβο και ανησυχία που φυσιολογικά όλοι έχουμε πριν απο κάθε χειρουργείο. Αυτός και οι συνεργάτες του ανέβασαν την ψυχολογία μου κάτι που είναι πολύ σημαντικό πριν απο το χειρουργείο. Σας ευχαριστώ γιατρέ!
Νταλίπη Μαρία
Ονομάζομαι Ζάχου Βασιλική και πρίν απο ένα χρόνο διαγνώστικα με όγκο στην αριστερή ωοθήκη. Το γεγονός αυτό τάραξε όλη την οικογένεια μου ,περάσαμε δύσκολες μέρες. Ωστόσο, για καλή μου τύχη μου σύστησαν τον κο Μαριόλη, ο οποίος είναι άνθρωπος και επιστήμονας. Το χειρουργείο πήγε πολυ καλά. Ένα χρόνο μετά είμαι πολυ καλύτερα απο ποτέ! ευχαριστώ τον κο Μαριόλη,τον γιατρό μου, αλλά και την ομάδα του.
Ζάχου Βασιλική
Αξιότιμε κύριε, χαίρομαι που μου δίδεται η ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί σας μέσω αυτής της επιστολής προκειμένου να εκφράσω τον σεβασμό και την εκτίμησί μου για το διαφαινόμενο ήθος με το οποίο πλαισιώνετε την επαγγελματική σας πράξι, αναβαθμίζοντας και αποκαθιστώντας το επάγγελμά σας στο επίπεδο του λειτουργήματος όπου εξ ορισμού ανήκει. Αν και δε σας γνωρίζω προσωπικά, αφωρμήθην να σας γράψω αυτήν την σύντομη επιστολή απο την αφήγησι εκ μέρους του ζεύγους Γεωργίου και Ουρανίας Μαλλιωτάκη, οι οποίοι με έκδηλη συγκίνησι και ευγνωμοσύνη μου ιστόρισαν την άψογη επαγγελματική σας υπευθυνότητα και την στοργική σας προσωπική φροντίδα, καθώς άοκνα και με πνεύμα αγάπης που πυροδοτεί πράξεις γενναιόδωρης υπερβάσεως και προσσφοράς, όχι μόνο ηγείσθε στην θεραπευτική αγωγή της κ. Ουρανίας αλλά τους συμπαρίστασθε ψυχικά τονώνοντας το φρόνημα τους και αναπτερώνοντας το ηθικό τους, στοιχεία απαραίτητα στον οπλισμό τους για να διαχειριστούν αποτελεσματικά και να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια την περιπέτειά τους. Η όλη σας στάσι αποτελεί νησίδα ήθους και αξιοκρατίας στην βαλτώδη και ζέουσα μετριοκρατία που επιμένει κυριαρχικά, αλλά τουλάχιστον αποτελεσματικά. Και αυτό διότι  σε ευάγωγη και υγιή συνείδησι, όπωσ κατά τεκμήριον διαφαίνεται οτι καλλιεργείτε, η ειλικρινής απόδοσις έντιμου επαίνου με την έννοια της ηθικής αναγωρίσεως, τιμής και επιβραβεύσεως κελεύει και συνεγείρει έτι περαιτέρω την φιλότιμη διάθεσι φιλοπονίας του άλλου για ακόμη περισσότερη προσπάθεια, πρόοδο και επιτυχία. Εύχομαι απο καρδιάς να συνεχίσετε στην ίδια προσπάθεια ήθους και αρετής, η οποία όπως παρατηρείτε δεν περνάει απαρατήρητη και γι' αυτό ακριβώς λειτουργεί παραδειγματικά εμπνέοντας ως πρότυπο άξιο μιμήσεως. Είθε να έχετε υγεία και ευτυχία στη ζωή σας.
Μετά τιμής Χρήστος Μπογιατζής
Μαλλιωτάκη Ουρανία
Είχα καρκίνο όρχεως. Είχα κάνει ριζική ορχεκτομή δεξιού όρχεως, καθώς και 4 κύκλους χημειοθεραπείας.Έπρεπε όμως να κάνω οπισθοπεριτοναϊκή λεμφαδενεκτομή(rplnd), ένα πάρα πολύ απαιτητικό χειρουργείο που μπορεί να περιλαμβάνει υπολογίσιμη απώλεια αίματος. Ήθελα όμως να χειρουργηθώ αναίμακτα, λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Η Επιτροπή Προσέγγισης Νοσοκομείων των Μρτύρων του Ιαχωβά που απευθύνθηκα ,μου σύστησε τον καθηγητή κο. Μαριόλη, με τη βεβαιότητα ότι θα ήμουν στα χέρια ενός κορυφαίου επιστήμονα που παράλληλα θα σεβόταν απόλυτα την άρνησή μου για μετάγγιση αίματος. Ήταν ο μόνος που ανέλαβε την δύσκολη περίπτωση μου. Μου συμπεριφέρθηκε πολύ στοχαστικά αλλά και με ενθάρρυνε πολυ πριν απο το χειρουργείο. Το χειρουργείο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία! Η μετεγχειριτική μου παρακολούθηση ήταν πολύ υποβοηθητική, με την ενημέρωση μου σε λεπτομέρειες που αφορούσαν την συνολική αποκατάσταση της υγείας μου. Ο κος Μαρίολης είναι ένας χαρισματικός επιστήμονας, που ταυτόχρονα δίνει προσοχή στον άνθρωπο και στον συναισθηματικό κόσμο του ασθενούς . Τον συστήνω ανεπιφύλακτα! 
O.S
Το πρόβλημά μου; Βλάβες από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων, hpv. Προσφεύγω στην ξαδέρφη μου, εντατικολόγο και πνευμονολόγο, να μου προτείνει έναν αξιόπιστο γιατρό που θα μπορούσε να με αναλάβει. Μου δίνει το τηλέφωνο του κου Μαριόλη- Σαψάκου. Η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό του κερδήθηκε από τα πρώτα δευτερόλεπτα της μεταξύ μας επικοινωνίας, χάριν της χροιάς και ζεστασιάς στο ηχόχρωμα της φωνής του. Την ημέρα του χειρουργείου, λίγο πριν την ολική νάρκωση, ήμουν πράος, ήρεμος και συνετός. Ήξερα ότι ήμουν σε καλά χέρια και θα με περιποιούνταν κατάλληλα, τόσο ο ίδιος ο γιατρός, όσο και το αξιοσέβαστο team που τον πλαισιώνει. Το προσωπικό που τον περιβάλλει ήταν ευγενικό και οι ερωτήσεις που μου έκαναν στόχευαν στη διατήρηση της ψυχραιμίας μου. Αυτό αποδείχθηκε και μετεγχειρητικά. Ένας γιατρός και μία ομάδα - που σέβονται τον όρκο του Ιπποκράτη - με παρακολουθούν συστηματικά ώστε να μην ''πέσω'' και πάλι στο κρεβάτι του χειρουργείου. Θέλει σενέργεια η σωματική υγεία. Ακολουθώντας πιστά τις επιταγές του γιατρού, απο την διατροφή μου μέχρι και τη λήψη της φαρμακευτικής αγωγής, βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου στο να μην υποτροπιάσω. Τον ευχαριστώ εκ βαθέων καρδίας για το λειτούργημά του και πάνω απ' όλα τον ευχαριστώ που με τις ενέργειες του διατειρεί  εν ζωή έναν πατέρα δύο δίδυμων αγοριών που τον χρειάζονται, αλλά και τα χρειάζομαι κι εγώ για να υπάρχω. Εύχομαι και εις άλλα πολλά κι ευλογημένα έτη να είμαι με υγεία με την οικογένεια μου κι εκείνος με την δική του και να συνεχίζει με περίσσια επιμονή και αγάπη να παρέχει το λειτούργημα του και σε άλλους συνανθρώπους μας που θα έρθουν κοντά του. 
Με εκτίμηση, 
 Λυκούδης Παναγιώτης
Έμαθα απο το φιλικό μου περιβάλλον ότι υπάρχει ένας εξαιρετικός χειρουργός, ο καθηγητής κ. Μαριόλης. Όταν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα υγείας(κοιλιοκήλη) απευθύνθηκα σε αυτόν. Από τις πρώτες μας συναντήσεις διαπίστωσα ότι πρόκειται και για έναν άνθρωπο με χάρισμα, που είναι διαθέσιμος από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ να εξυπηρετήσει τους ασθενείς του. Νιώθω τυχερή που γνώρισα τον κ. Μαριόλη και εύχομαι ο Θεός να τον έχει πάντα καλά. Ευχαριστώ επίσης και όλη του την ομάδα, πάντα με το χαμόγελο έτοιμοι να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.
Σπανού Αικατερίνη
Στις αρχές Νοεμβρίου 2020, διαγνώστηκε ο πατέρας μου με σάρκωμα σε προχωρημένο στάδιο και η κατάσταση ήταν δύσκολη. Μετά από αρκετή αναζήτηση, καταλήξαμε στον κο Μαριόλη όπου με περίσσια αποφασιστικότητα και επαγγελματισμό, ο πατέρας μου χειρουργήθηκε στισ 11 Δεκεμβρίου 2020 με απόλυτη επιτυχία και πλέον είναι υγιής και δραστήριος. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Μαριόλη αλλά και τους συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία, επαγγελματισμό και σοβαρότητα που τους χαρακτηρίζει.
Κ.Β.
Κατά τη διάρκεια ενός χειρουργείου βουβωνοκήλης διαγνώστηκα με λιποσάρκωμα στην αριστερή βουβωνική χώρα, το οποίο προέκυψε από ιατρικό σφάλμα. Ο γενικός χειρουργός που με ανέλαβε, θεώρησε ότι μπορεί απλά να αφαιρέσει έναν όγκο, χωρίς να συνυπολογίσει τη δημιουργία διασποράς και υπολειμμάτων που αυτό θα συνεπάγονταν, καθώς και τα αλλεπάληλα χειρουργεία, τις ακτινοβολίες και τις χημειοθεραπείες που θα προέκυπταν. Κατόπιν τούτου βρήκα στη ζωή μου τον ήρωά μου, τον κ. Μαριόλη, ο οποίος είναι δίχως ίχνος υπερβολής επιστήμονας, εξαιρετικός γιατρός μα πάνω απ΄ όλα άνθρωπος. Αφουγκράστηκε αμέσως την ανάγκη μου για ΖΩΗ! Σχεδίασε άκρως επιστημονικά και ιδανικά τις επόμενες κινήσης για την περαιτέρω εξέλιξη της ζωής μου. Οργάνωσε μια ομάδα με τους καλύτερους συνεργάτες του(κ. Μανούσακας,κ. Παπαναστασίου, κ. Ξιφαρά, κ.Ασημομύτης) με τους οποίους πραγματοποίησε αμέσως ένα μεγάλο χειρουργείο στο ''Ευγενίδειο Θεραπευτήριο'', το οποίο διήρκησε 16 ώρες και στο οποίο επιτεύχθηκε ένα εξαιρετικά επιστημονικό αποτέλεσμα.Όλοι τους, με επικεφαλή τον κο. Μαριόλη , ήταν συνέχεια δίπλα μου. Στην αποθεραπεία μου δέχτηκα μία απίστευτη συμπαράσταση και φροντίδα τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε ιατρικό δυναμικό. Έτσι η ζωή μου άρχισε να κυλάει πάλι κανονικότατα σε διάστημα σχεδόν δύο μηνών μετά το χειρουργείο και να είμαι δραστήριος στην κοινωνική μου ζωή, στον χώρο της εργασίας μου και να μπορώ εξίσου να γυμνάζομαι. Οφείλω πολλά ευχαριστώ και είναι άξιοι συγχαρητηρίων τόσο η ομάδα του γραφείου του(Έφη, Βασίλης και Κατερίνα) ,όσο και οι συνεργάτες του στο Ευγενίδειο ,γιατροί και νοσηλευτές. Γιατρέ μου! Θοδωρή μου! Σ ευχαριστώ θερμά απο καρδιάς για όλα! Συνέχισε να δίνεις πίσω την ζωή σε ασθενείς. Να εξελίσσεσαι στην επιστήμη σου( που τόσο αγαπάς και υπηρετείς) για το καλό της ανθρωπότητας σε τόσο δύσκολους καιρούς. Η συνεργασία μας με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Είναι τυχερός , όποιος σε γνωρίζει ώς γιατρό και ώς άνθρωπο.
Αγγελόπουλος Γιώργος
Πριν απο 1.5 χρόνο περίπου ανακάλυψα έναν όγκο στο πάγκρεας, ο οποίος μεγάλωνε με αρκετά γρήγορο ρυθμό.Η γνώμη των γιατρών ήταν να χειρουργηθώ ώστε να τον αφαιρέσουμε, βέβαια μου μιλούσαν για ένα χειρουργείο υψηλού ρίσκου και για αλλαγή της ποιότητας ζωής στο μέλλον( είχα ήδη διαβήτη). Από οικογενειακούς φίλους ήρθα σε επαφή με τον κο Μαριόλη ο οποίος απο την πρώτη στιγμή μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Κλείσαμε την επόμενη κιόλας εβδομάδα χειρουργείο καθώς δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια. Δυο μήνες μόνο μετά το χειρουργείο και ακολουθώντας τις συμβουλές του γιατρού επανήλθα στην κανονική μου ζωή δουλεύοντας αρκετές ώρες την ημέρα όπως και πριν! Μέχρι και σήμερα η ομάδα του γιατρού είναι κοντά μου και με βοηθάει σε διάφορα θέματα όπως στην διατροφή μου και φυσικά με παρακολουθεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ο γιατρός αυτός θα σας υποστηρίξει και θα σας βοηθήσει οχι μόνο ως επιστήμονας αλλά και ώς άνθρωπος! Εμείς θα του έχουμε πάντα βαθιά εκτίμηση και εμπιστοσύνη.
Αυθίνος Χαρίλαος
Είμαι 75 ετών και ο κος Μαριόλης με χειρούργησε πρίν λίγους μήνες καθώς είχα καρκίνο παχέος εντέρου. Άψογος επιστήμονας,φιλικός, κατανοητός και υποστηρικτικός. Ο γιατρός μου έκανε ένα πολύ απαιτητικό χειρουργείο και με βοήθησε πολύ πριν και μετά το χειρουργείο. Απο τότε με παρακολουθεί κάθε τρίμηνο κι αυτός και η ομάδα του. Διαθέσιμος για κάθε απορία.
Μουσελίνης Ελευθέριος
Γνώρισα τον κο Μαριόλη τον Μάϊο του 2019 αφου διαγνώστηκα με καρκίνο παχέος εντέρου. Στο πρώτο μας ραντεβού μου μίλησε με ειλικρίνεια για το πρόβλημά μου και δέχτηκε με σεβασμό τα πιστεύω μου και την άρνησή μου σε συγκεκριμένη μορφή θεραπείας. Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και χωρίς πόνο( το τελευταίο το είχα ζητήσει εγώ) .Όταν βγήκα απο το νοσοκομείο κατάλαβα ότι πρόκειται για τον γιατρό που το ενδιαφέρον για τον ασθενή του δεν τελειώνει μετά το χειρουργείο(δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά). Έπρεπε να επικοινωνώ μαζί του καθημερινά για να τον ενημερώνω για την κατάστασή μου και είχα το ελεύθερο να τον καλώ οποιαδήποτε στιγμή είχα πρόβλημα. Επίσης, δεν γνώριζα ότι 6 μήνες μετά το χειρουργείο έκανα τη πρώτη μου κολονοσκόπηση. Ο γαστρεντερολόγος μου έδωσε επανειλημένα συγχαρητήρια για την άριστη δουλειά που έχει κάνει ο γιατρός μου. ΓΙ αυτό και για πολλά άλλα ακόμη ο κος Μαριόλης είναι πλέον ο αγαπημένος μου ΓΙΑΤΡΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ , στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι πολυ σημαντικό να γνωρίζουμε οτι υπάρχουν γιατροί με το ήθος και την προσωπικότητα του κου Μαριόλη. Μετά τη δική μου περιπέτεια χρειάστηκε να χειρουργήσει και την κόρη μου με την ίδια επιτυχία.Για μένα θα είναι πάντα ο αγαπημένος μου γιατρός που θα εμπιστεύομαι για οτιδήποτε αντιμετωπίσω.
Παπαευθυμίου Ελένη
Αισθάνομαι την ανάγκη από καρδιάς να γράψω αυτά τα λόγια για να δείξω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου στον άνθρωπο τον οποίο εγώ και ο σύζυγος μου Χαράλαμπος Παντελής χρωστάμε πολλά! Όλα ξεκίνησαν στις 27 Ιουλίου του 2021 όταν ο σύζυγος μου διαγνώστηκε με κακοήθεια του παχέος εντέρου. Για καλή μας τύχη, ο θεός μας έστειλε στα ευλογημένα χέρια του κ. Μαριόλη Θεόδωρου. Μας έστειλε στον άνθρωπο με τις απέραντες γνώσεις, το χαμόγελο που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια στον άνθρωπο που έχει το χάρισμα! Χωρίς να χάσει χρόνο έκανε στον σύζυγό μου ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο που διήρκησε 5  βασανιστηκές ώρες. Δε θα ξεχάσω ποτέ την στιγμή που μου ανακοίνωσε ο γιατρός μας πως όλα πήγαν καλά. Δεν έφυγε από δίπλα μας λεπτό. Ακόμη και σήμερα είναι δίπλα μας και μας στηρίζει με τις γνώσεις του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας Θεόδωρο Μαρίολη , τον δικό μας θοδωρή, τον άνθρωπο γίγαντα όπως λέει και ο σύζυγος μου. 
Υ.Γ. Δεν θα παραβλέψω όμως, και δε θα ξεχάσω να ευχαριστήσω όλουσ τους συνεργάτες του την κα Κατερίνα, τον κο Βασίλη και την κα Εύηγια την αγάπη και την στήριξη τους.
Χαράλαμπος Παντελής(ασθενής)
Ο κύριος Μαριόλης είχε χειρουργήσει πρίν αρκετά χρόνια την μητέρα μου έχοντας παρουσιάσει κακοήθεια του θυρεοειδούς αδένα. Η εμπειρία της με τον γιατρό ήταν κάτι παραπάνω από άψογη, γεγονός που με οδήγησε στον κο Μαριόλη όταν χρειάστηκε να αφαιρέσω και εγώ τον θυρεοειδή στα 23 μου λόγω ιστορικό αλλά και ενός πολύ ογκώδη όζου. Λόγω πρόσφατου θέματος υγείας για το οποίο χρειάστηκε να χειρουργηθώ στο κεφάλι, είχα έντονο άγχος και ανησυχία για ιατρική πράξη που σε μεγάλο βαθμό καταπολεμήθηκε απο την στάση , την φανταστική ιδιαιτερότητα και τον επαγγελματισμό του κου Μαρίολη. Η επέμβαση μου ήταν απόλυτα επιτυχημένη με ελάχιστη μετεγχειρητική ταλαιπωρία και εκπληκτικά γρήγορη ανάρρωση. Ο γιατρός και το προσωπικό του είναι μια απίστευτα χαρισματική ομάδαμε φανερό άξονα τον ασθενή, την υγεία του και την ευζωία του. Νιώθω ευγνωμοσύνη και τεράστια τύχη που ήμουν στην φροντίδα τους. Η επαγγελματική ακεραιότητα και επιτυχία του γιατρού είναι ένα αναπόσπαστο καιι αναμφίβολο κομμάτι της δουλείας του που πραγματικά ανθίζει σε συνδυασμό με την χαρισματική του προσωπικότητα και τις ανθρώπινες αξίες του. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να τον εμπιστευτείτε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδία μου στον γιατρό και σε όλη την ομάδα του.
Τρίτση Δέσποινα 
Χειρουργήθηκα απο τον γιατρό πριν 2 μήνες λόγω λεμφώματος της γνάθου. Αυτό που είδα απο την αρχή στον γιατρό ήταν ότι πρώτα απ'όλα σε βλέπει ως άνθρωπο. Φοβερός ως χαρακτήρας γελαστός, χαμογελαστός, τρυφερός και σου μεταδίδει την θετικότητά του. Όσο για την ιατρική του πλευρά είναι ταλέντο. Επίσης η τομή που μου έκανε είναι "κέντημα". Σχεδόν δε φαίνεται τίποτα.Τον ευχαριστώ πολύ για ότι έκανε και κάνει για μένα. Να τον έχει καλά ο θεός.
Χρύσα Λιακάκου
Πριν 1,5 χρόνο ο κος Μαριόλης μου έκανε ένα δύσκολο χειρουργείο με πολυ δύσκολη αποθεραπεία. Απο την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα είναι δίπλα μου με χαμόγελο, υπομονή και θετική ενέργεια. Επίσης, πάντα επικοινωνεί με τους ασθενείς του οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και υπάρχει άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος ακόμη κι αν δεν είναι τις αρμοδιότητάς του. Ο γιατρός μου είναι εξαιρετικός επιστήμονας με αστήρευτη γνώση, ένας εξαιρετικός άνθρωπος με ευαισθησία και ήθος. Σας ευχαριστώ πολυ γι όλα!
Νασιάκου Ζωή
Γεία σας αγαπημένη μου ομάδα! Η δική μου ιστορία έχει ώς εξής:
Περίπου ένα εξάμηνο έμαθα πως έχω κάτι που κανείς μέχρι να γνωρίσω τον κ Μαριόλη μας δεν μου είχε εξηγήσει ούτε ονομάσει. Πρώτη φορά στο ιατρείο του ένιωσα σαν το σπίτι μου. Ασχολήθηκε μαζί μου και με περεταίρω εξετάσεις και ήταν όλα έτοιμα για το χειρουργείο. Ήρεμος, φιλικός, υπομονετικός, χαμογελαστός! Η Κατερίνα μας εύχαρη, όλο ενέργεια, γρήγορη στις απαντήσεις, δίπλα στον κάθε ασθενή, επεξηγηματική. Έτσι, λοιπόν, ήμουν σίγουρη απο την πρώτη επίσκεψη πως το χειρουργείο θα το αναλάμβανε ο κος Μαριόλης! Μπήκα με κλειστά τα μάτια, αφαιρέθηκαν οι κύστες απο τον στρογγύλο σύνδεσμο( σπάνιο και δύσκολο) και περιμένουμε την βιοψία. Τώρα που σας γράφω είμαι στην ανάρρωση, δεν έχουμε βγάλει ακόμη τα ράμματα και νιώθω μια χαρά απο την 5η μέρα κίολας περπατάω, αυτοεξυπηρετούμαι! Με τις οδηγίες του όλα πάνε τέλεια! Σπάνια βρίσκεις και καλούς και ταυτόχρονα ανθρώπους.Μπορεί να φαίνομαι υπερβολική αλλά έτσι νιώθω. Οπότε αγαπημένε μου κ Μαριόλη, αγαπημένη μου Κατερίνα θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου που νιώθω τόσο καλά σωματικά και ψυχολογικά μετά από το χειρουργείο μας( όπως φυσικά και όλη την όμορφη ομάδα συνεργατών και ιατρών). Σας εύχομαι να είστε όλοι υγιείς πνευματικά, ψυχικά και σωματικά για να είστε δίπλα στον κόσμο που σας χρειάζεται.Να έχετε δύναμη και να γελάτε πάντα! Σας ευχαριστώ γι όλα!
Δημοπούλου Μαρία- Αντωνία
2019 - 2023 © Μαριόλης Σαψάκος Θεόδωρος • All Rights Reserved

Η παρούσα ιστοσελίδα και οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν σε καμία περίπτωση δεν μπορούν – και δεν έχουν ως σκοπό – να υποκαταστήσουν ιατρικές υπηρεσίες ή να δώσουν κατευθύνσεις για διάγνωση ή θεραπεία.
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει αποκλειστικά ενημερωτικό ρόλο και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον Ιατρό σας.

Δημιουργικό - Κατασκευή: www.MedicalManage.gr

Logo Medical Manage