• 7803-5.jpg
  • 7803-8_v2.jpg
  • 7803-9_v2.jpg

Μαρτυρίες Ασθενών

'' Ενώ ήμουν 9 μηνών έγκυος, μπηκα εκτάκτως στο νοσοκομείο λόγω της περιτονίτιδας από σκωληκοειδίτιδα. Το περιστατικό ήταν σπάνιο διότι, εκτός της προχωρημένης εγκυμοσύνης, η σκωλικοειδής απόφυση ήταν κρυμμένη στο πίσω μέρος του σώματος εκ γεννετής. Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού και του κινδύνου για τη ζωή μου, κάλεσαν εκτάκτως στο χειρουργείο τον κ. Μαριόλη. Μετά το πολύωρο χειρουργείο, ξύπνησα και μου σύστησαν τον γιατρό που έσωσε τη ζωή,τη δικη μου και του παιδιού μου. Σημειωτέον οτι το περιστατικό παρουσιάστηκε σε ιατρικά συνέδρια λόγω της σπανιότητας και της χειρουργικής δυσκολίας του. Από τότε ως σήμερα όλη η ευρύτερη οικογένειά μου εμπιστεύεται τον Θοδωρή, και πλέον τον θεωρούμε οικογενειακό μας φίλο. Όχι μόνο για τις σπάνιες χειρουργικές του ικανότητες, αλλά και για την ανθρωπία και την ενσυναίσθηση με την οποία αντιμετωπίζει τους ασθενείς/συνανθρώπους του.
Σ' ευχαριστούμε Θοδωρη!!''
Αγγελική Καλλίνη
" Τέλος Ιουνίου διαγνώστικα με κακοήθεια στον αριστερό μου μαστό. Όπως καταλαβαίνετε έχασα τη γή κάτω απο τα πόδια μου, διότι είμαι πολύ συνεπής με τις εξετάσεις μου κάθε χρόνο. Γνωστοί μου,μου σύστησαν τον γιατρό κο Μαριόλη θεόδωρο. Από την πρώτη κίολας επίσκεψη ο γιατρός με τον τρόπο του , το χαμόγελό του και την επιστημονική του εμπειρία μου πήρε όλους τους φόβους μου και με γέμισε αισιοδοξία ώστε να αντιμετωπίσω το πρόβλημά μου. Το χειρουργείο προγραμματίστηκε γρήγορα, ώστε να μην έχω την αγωνία της προσμονής. Χάρη στο γιατρό και στο υπέροχο team που έχει, όλα πήγαν τέλεια! Επίσης , έχει μια υπέροχη γραμματέα, την γλυκιά Κατερίνα, που όποια ώρα της ημέρας  και ο,τι πρόβλημα έχεις είναι έτοιμη να σου το λύσει. Γιατρέ μου ευχαριστώ πάρα πολυ πρώτα γιατί είσαι άνθρωπος(σπάνιο στις μέρες μας) και σπουδαίος γιατρός. Εύχομαι πάντα επιτυχίες.!!"
Μαρία Ρομποτή
"Στις 27 Μαρτίου 2020 ο καθηγητής Θεόδωρος Μαριόλης Σαψάκος , πραγματοποίησε στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο ένα χειρουργείο, το οποίο <έγραψε ιστορία>. Αυτά ηταν τα λόγια του ασθενή ετών 82 , μόλις συνήλθε απο την χειρουργική επέμβαση. Έπασχε από κακοήθες νεόπλασμα παγκρέατος και κανένας γιατρός δεν ήταν σύμφωνος με ένα τέτοιο χειρουργείο σε αυτή την ηλικία. Εμπιστευτήκαμε τον καθηγητή, ο οποίος και προχώρησε στην επέμβαση με απόλυτη υπευθυνότητα και εξαιρετική επιτυχία. Ένας γιατρός- άνθρωπος , συνέχεια δίπλα μας, από την αρχή της διάγνωσης μέχρι και την πλήρη ίαση του ασθενούς. Έχουν περάσει δύο μήνες και η υγεία του ασθενούς είναι εξαιρετική.Έχει επανέλθει στην καθημερινότητά του , φροντίζει τον εαυτό του, τους ανθρώπους του όπως έκανε πάντα, οδηγεί και τρώει τα αγαπημένα του φαγητά. Πολλές ευχαριστίες στους εξαιρετικούς συνεργάτες του γιατρού. Τους γραμματείς του, την κα Εύη και τον κο Βασίλη καθώς και στον βοηθό του, τον κο Πιπέρο. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Φουτσιτζή Αικατερίνη που ήταν δίπλα μας σε όλη αυτή την δοκιμασία. Μετέφερε τα πάντα στον γιατρό μας μέρα-νύχτα και μας καθησύχαζε με υπομονή και αισιοδοξία.Σας ευχαριστούμε προσωπικά όλους απο καρδίας."
Γίωργος Μαραγκός
"Με σεβασμό κι εκτίμηση θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον αξιότιμο και αγαπητό Καθηγητή κ. Μαριόλη Σαψάκο που με άρτια εμπιστοσύνη αλλά πρωτίστως με εγγενή ανθρωπισμό και ευγένεια με τα "χρυσά" του χέρια μας χαρίζει την Υγεία μας σε μια εποχή δύσκολη. διαγνώστικα με καρκίνο μαστού και χάρη σε αυτόν ζώ.Μακάρι όλοι οι ιατροί να είχαν το "Ανάστημα" του Ιατρού Καθηγητή κ. Θ. Μαριόλη Σαψάκου! Σας ευχαριστώ θερμά!
Ντανάση Αικατερίνη
 "Εξαιρετικός επιστήμονας που σκύβει στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ασθενής του!Έχει δίπλα του μία ομάδα που αποτελείται απο εξαιρετικούς ανθρώπους και επιστήμονες. Αντιμετώπισα μια σπάνια μορφή κύστης στον οισοφάγο, η οποία αφαιρέθηκε επιτυχώς.Το χαμόγελο, η θετική στάση του γιατρού και η ομάδα του, με φρόντισαν με άψογο τρόπο.Είναι ένας καταπλητκικός γιατρός αλλά και ένας εξαιρετικός άνθρωπος!! Γιατρέ, σε ευχαριστώ για όλα!!
Φωκιανός Αντώνιος
2019 - 2020 © Μαριόλης Σαψάκος Θεόδωρος • All Rights Reserved

Η παρούσα ιστοσελίδα και οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν σε καμία περίπτωση δεν μπορούν – και δεν έχουν ως σκοπό – να υποκαταστήσουν ιατρικές υπηρεσίες ή να δώσουν κατευθύνσεις για διάγνωση ή θεραπεία.
Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει αποκλειστικά ενημερωτικό ρόλο και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υποκαταστήσει τον Ιατρό σας.

Δημιουργικό - Κατασκευή: www.MedicalManage.gr

Logo Medical Manage